Andre emner

Sund med Gustav

Gustav har en uddannelse fra Fitness Instituttet i anatomi og fysiologi, er uddannet coach, kostvejleder, personlig træner samt fitness instruktør.
Gustav tilbyder alt fra livsstilsforløb, hard body, fit & fab, kostvejledning etc. Som noget nyt er det det nu muligt, at I som virksomhed hyrer Gustav til et længere kost- og motionsforløb i jeres virksomhed. Planen tilrettelægges i samarbejde med jeres virksomhed ud fra jeres ønsker og muligheder.

Et forløb kan fx være en gang om ugen, hvor Gustav kommer ud i jeres virksomhed, træner med de ansatte og fortæller om kost.
Mener jeres virksomhed, at I kan gøre en forskel ved at motivere medarbejderne til at spise sundt og dyrke motion og samtidig øge livskvaliteten hos den enkelte medarbejder.
Det er beviseligt, at motion skaber både overskud samt bedre velvære og selvværd. Dette gælder både arbejdsmæssigt og privat. Kunne I tænke jer at høre nærmere om dette eller måske tilbyde jeres medarbejdere et forløb over en længere periode med træning og vejledning i sund kost og motion, kontakt da venligst Novom Event og Marketing for at høre nærmere om mulighederne.

gustav2

Gustav udtaler: "Sundhed er for mig noget af det vigtigste i mit liv. Jeg er af den opfattelse, at man kun har ét liv, og man bør gøre det optimale for at nyde det, så længe man har det. Jeg har personligt gennemgået en kæmpe forandring på egen krop i løbet af de seneste par år, og jeg er da også faldet af hesten på vejen; i min optik er det okay at falde, men det er ikke okay at blive liggende! Jeg har både været overvægtig og haft en spiseforstyrrelse i mine yngre dage, men har i de senere år uddannet mig og taget diverse kurser for at få den største viden om kost og træning, og jeg har aldrig nogensinde i mit liv hvilet så meget i mig selv og været så glad for den person jeg er, som jeg er i dag."

Kontakt os HER

 NUEVO vine

NUEVO er en mindre distributions og salgsvirksomhed, hvis primære produkt er VCH Barcelona. VCH Barcelona er Spaniens førende mærke inden for naturligt mineralvand med brus. VCH Barcelona er en unik og mineralsk mundfuld. I kombination med mad og vin er VCH Barcelona ganske unik og bidrager til en øget smagsoplevelse.
Ud over vand, excellerer NUEVO i vin fra områderne Priorat og Extremadura. Vin fra NUEVO er kendetegnet ved deres høje kvalitet og unikke smag.

vch

Novom og NUEVO samarbejder i forhold til events privat som til virksomheds arrangementer, vinsmagning etc.

Kontakt Novom for yderligere info.

Besøg NUEVO's hjemmeside her: http://www.nuevo.company/

Champagne-sabling

Hop ud af den travle hverdag og træd ind i Sablernes univers.

Det er i denne moderne tid, igen blevet meget moderne at sabrere/sable sin champagne, som man gjorde under krigene i 1700-1800 tallet.

Lær at svinge antikke sabler mod champagneflaskerne, og sabrer champagne, som på Napoleons tid.
Tidligere Danmarksmester i champagnesabling, Commandeur i Confrérie du Sabre d'Or Marianne Sass Petersen, lærer dig kunsten at sable champagne.
Du blive sat ind i flaskens kølighed, flaske kvaliteter og egnethed til sabling, teknikken, og håndtering af nye og antikke sabler.
Få følelserne frem hos dine gæster, suset fra boblerne kan mærkes helt nede i maven, og får skudt dine festligheder i gang med stil og maner.
Men ikke mindst, du kan holde et arrangement for din venner, kolleger, kunder, familie, forretningsforbindelser, som er helt anderledes, i en sjov munter tone.

Vi gælder os til et festligt arrangement med dig.
Læs mere på www.champagnesabling.dk

Josefine Campbell

Ledelsesuddannelse gennem en-til-en coaching

Rollen som leder kræver løbende udvikling. Det er lige meget om du er ny leder eller erfaren. Der er altid nye udfordringer og mange krav.
 
En god leder hviler i sig selv, ser andre og kan navigere i en række af forskellige problemstillinger, såsom omstruktureringer, stress, success innovation, forandring o.s.v. En god leder søger for at virksomheden og dens medarbejdere kommer godt igennem udfordringerne - også selvom KPI'erne er nået.
 
Josefine har undervist på CBS, hos Lederne og i mange andre sammenhænge. Vi ved at du lærer mest når du handler. Derfor er det ikke på skolebænken, men i din dagligdag, at du virkeligt kan udvikle dig som leder. Derfor tilbyder vi lederuddannelse, hvor du skifter mellem at lære nyt og bruge det i praksis. Du giver dig nye forskningsbaserede værktøj og kompetencer, som du kan anvende i praksis. Her og nu.
 
I et forløb vil du blive udfordret på flere områder. Vi kombinerer undervisning, reflektion og praksis. Vi arbejder med det som du har brug for. Vi kan enten foreslå et sæt moduler, eller vi kan skræddersy det efter dit behov og udfordringer. I et forløb kan vi arbejde med temaer som:

 • - Lederroller
 • - Motivation
 • - Krisehåndtering
 • - Vækstudfordringer
 • - Mentaltaktik
 • - Ledelseskommunikation
 • - Forretningsudvikling
 • - Innovation
 • - Strategi
 • - Karriereudvikling
 • - Stresshåndtering
 • - Effektivitet
 • - Etc.

Foredrag eller workshop

inPOWER

Tag kontrollen over din krop og hoved - og øg din indre styrke.
 
I vores arbejdsliv oplever man til tider meget pres, og vi bruger os selv til det yderste. Det kræver en øget viden om, hvordan vi bruger os selv rigtigt. Vores hjerne minder om en biologisk computer, der kan upgraderes. Hvis vi bruger vores krop og hoved sammen på den rigtige måde, kan vi skabe:

- Mindre stress
- Mere velvære
- Bedre beslutninger
- Mere robusthed
- Mere energi
- Mere styrke
 
Du kan gøre meget for at øge din styrke og mentale kapacitet, så du bliver klædt bedre på til at forholde dig til presset. Med fra foredraget kan du tage:

Viden om, hvad der sker inde i dig når du bliver presset, når du kommer under stress - og hvordan du kan håndtere det.
Josefines historie om, hvordan hun lærte sin kropsintelligens at kende
Konkrete tips, der kan øge din indre styrke.Stig Sølvhøj - Foredrag og seminar

Hvilken værdi ville det bringe dig, din virksomhed og dine kolleger at få en gevaldigt indspark om menneskers adfærd – hvorfor vi gør som vi gør – hvad vi styres af og hvordan vi aktivt kan ændre det?
Stig holder et skræddersyet foredrag eller seminar med fokus på adfærdspsykologi – altsammen pakket ind i humor og involvering af deltagerne på en humoristisk og interaktiv måde.
Typisk varer hans foredrag fra 1 1/2 – 3 timer, og seminarer og workshops skræddersyes efter DINE mål – DINE ønsker og hvilket resultat der skal skabes indenfor de rammer vi har til rådighed.

“Just Strain – No Stress”

Den mest almindelige sygemelding i virksomheder i dag, skyldes stress. Omkostningerne ved stress, både økonomisk og menneskeligt er tårnhøje for såvel den stressramte som virksomheden. Derudover er der den pris samfundet betaler for at få den sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet.

Ofte følger både angst og depression med i kølvandet på stress – lidelser der kan være særdeles svære at håndtere, og i værste fald invaliderende. Der er dog en metode til at undgå stress – nemlig ved at arbejde METAkognitivt på det forebyggende niveau.
Af den årsag har han udarbejdet et 2 dages kursus, der effektivt vil give dig sandheden om stress, samt lærer dig hvordan du undgår stress permanent, og opnår en langt højere livsglæde. Du lærer hvorledes du ved få enkle ændringer i din tankestruktur, kan undgå at blive påvirket negativt af at have travlt – det der kaldes STRAIN, den positive side af stress.
Resultatet er, at sygefraværet nedbringes betragteligt – din livskvalitet øges og du vil være langt mere i balance med dig selv. Virksomheders omkostninger ved at forebygge fremfor at helbrede, nedbringes – og medarbejdernes trivsel øges betragteligt.

Kan du nævne bare een eneste topidrætsudøver der ikke har en coach tilknyttet? Nej vel. Det er ganske enkelt fordi, at hvis du vil vokse, udvikle dig og blive en endnu bedre udgave af dig selv, har du brug for en person der professionelt kan hjælpe dig til det.
Du har dage, hvor alt bare kører for dig – og du har dage, hvor det hele driller.
Forskellen mellem disse dage, er ikke alene de situationer du møder eller mennesker der er på din vej: det er MÅDEN du vælger at tænke om det på – ganske enkelt.
Du er styret af dine tanker og dine følelser – og oftest er det ubevidste tanker og følelser der har kontrollen over dig.
Ved at blive bevidst om HVAD det er for følelser du har og hvilke tanker de udspringer af, kan du bevidst lære, at håndtere disse bedre og mere optimalt, så de arbejder for dig – og ikke mod dig…. det er b.la. det han kan hjælpe dig med.
Stig Sølvhøj har siden 2000 arbejdet som professionel coach for en uendelig lang række mennesker – både topledere og receptionister. Fælles for dem alle er, at de er mennesker der ønsker at udvikle sig, og har erkendt at de kan blive en endnu bedre udgave af sig selv. Det kan vi alle…

Stig bekymrer sig ikke med hvilken stilling og position mennesker har – om de er rige, kendte eller totalt anonyme – for ham, er det mennesket det handler om.

Maria Leerberg,

Mindfulnessuddannelse

– én til én eller gruppeforløb - Meditation og afspændingshold.

Vores evne til at agere i stedet for at reagere, skal holdes vedlige. Det er her vi har ”magten” over udfaldet af en given situation, og ikke blot står som passiv tilskuer på sidelinjen.

Bådes som medarbejder, leder eller i din privatsfære, har du glæde af at holde din hjerne skarp og stressfri.

Stærkere samarbejder hos dine medarbejdere:

Når dine medarbejdere agerer mindfult hinanden imellem, vil der være langt færre konflikter og større forståelse for hinanden. Mindfulness principperne handler især om, hvad man selv bidrager med, og er en god indgangsvinkel til, at lære at kigge indad. Her kan du virkelig pleje det mentale arbejdsmiljø.

Mere empatisk og målrettet lederskab:

Man kan lære mange ting som leder, men en af de ting der kræver aktiv personlig træning, er styrkelsen af empati. En leder med gode empatiske evner sikre, at der bliver grebet ind på de rigtige tidspunkter især i forhold til stress og konflikter. Samtidig vil en leder med mindful tilgang, have skarpere evner i både forhandlingssituation som i kreative projekter.

Personlig udvikling:

Når man lever i den Vestlige verden i dag, er der konstant krav og deadlines der skal overholdes. Din evne til at være i alt dette uden at få stress, eller bare have et liv der ikke kører forbi dig, kan du styrke. Med mindfulness principperne under huden, vil du kunne navigere i dit liv, med en lagt større medbestemmelse. Du lærer ikke at være tilskuer til dit liv og samtidig at stoppe op og agere, i stedet for konstant at reagere.

Igennem mine Mindfulness hold, underviser jeg i principperne og giver redskaber til at få øje på egne udfordringer. Vi træner meditation, som er en grundkerne til at finde den nødvendige ro, der skal til for at man rykker sig.

Jeg laver skræddersyet hold og enkelt forløb, ud fra ønskede løsninger.

Bestil én til én eller hold meditation og afspænding til dine medarbejdere, det har de mindst lige så meget brug for som massage. Med en ugentlig meditation, hjælper du dine medarbejdere, med at skabe en god ro og balance, der har en direkte effekt på sygefraværet.

Der er tillige mulighed for, at tilmelde sig meditations og afspændingshold i Karlslunde, hvor der er aften holde mandage og eftermiddagshold lørdage.

Se mere her https://dinbalance.nu/