DelCarmen

EN LILLE HALV MILLION FANS OG FØLGERE TAGER IKKE FEJL !

Musikeren Ronni Garner med kunstnernavnet delCarmen er et hit, med international format
 
Den karismatiske dansker med den rå solide stemme er gennem mange år i musikbranchen kendt for sine ørehængende melodiske tekster og musik. Netop nu! er han super single- aktuel med sin egen, ”Drift Away”, og Chris Issak kult- sangen, ”Wicked Game”. Genindspillet med tilladelse fra mesteren selv, i en fornyet smuk version med respekt for sangens dna. Desuden også i en storslået DJ Chriz- version, hvor nummeret er lige så frækt og lækkert, som vi husker Helena Christensen, i 1990'er videoen.

Ronni/delCarmen byder på stort talent og kvalitet. Han producerer både musik på dansk og engelsk, med tekster, som relaterer til mange mennesker i alle aldre. Han er et menneske, der dybt dedikeret lever og ånder for musik og produktion. Han er indover hver en node, og i eget studie og pladeselskab produceres og indspilles – og tænkes tanker.      

•    I 2013 lavede han sangen og musikvideoen, ”Lidt for Blond”, feat. Linse Kessler, som blev nomineret til årets musikvideo ved New York Winter Film.  

•    I 2014/2015 deltog han ved flere støttearrangementer bl.a. Stop Mobning, Støt Brysterne, og bakkede med sin musik op om kræftramte børn.

•    Sidste år optrådte han ved både udenlandske- og hjemlige større begivenheder, og udkom med sit første danske album ,”Min Tekst Til Dig”,  fyldt med musikalske fuldtræffere.

•    Ronni's popularitet på de sociale medier skyldes bl.a. hans altid gode humør og sjove, skæve humor, som flere gange ugentlig, opdateres med små grine-videoer på Facebook. Med selvironi og glimt i øjet, tager han pulsen på dagligdagen og livets små finurligheder. Den store fanskare afføder også meget post, som altid besvares med stor empati og positive ord med på vejen.