Få ryddet op i makeup tasken ”By Danni Sigen”

Få ryddet op i makeup tasken ”By Danni Sigen”.

Så er det her, et unikt homeparty, der inspirerer dig og veninderne til at have den makeup taske med indhold på jer, der skaber den bedste udgave af jer selv, både til hverdag og til fest. Få Danni Sigen hjem i din stue sammen med dine veninder. Danni Sigen vejleder jer i makeup samt hår og farver.
Danni Sigen hjælper jer med at rydde op i jeres makeup punge og giver gode fif til flot hverdags makeup, og hvordan I med lethed kan pifte op til fest. Han tager udgangspunkt i hver enkelt af jer og giver hver af jer en unik og personlig vejledning, der tager udgangspunkt i den makeup, I bruger i forvejen, og som I føler jer trygge ved.
Hele Danmarks Kendis-frisør med attitude og helt uden filter. Manden, der har fået Mads Christensen til at ville omskrive grundloven. Han har sit eget program på Se & hør’s website ”Hørt hos frisøren”.

Danni Sigen har sin egen lille salon på Amager, hvor der altid er fyldt med overraskelser og skæve indslag, salonen er altid et besøg værd. Du bliver altid rigere på aha-oplevelser og godt humør, når du har slået et smut forbi Danni Sigen.

Danni Sigen tilbyder også:
Polterabend events
Undervisning i hårmakeup og skønhed generelt.
Butik events.
Brudemakeup og håropsætning.

 

Kontakt Novom Event & Marketing for priser, tilrettelæggelse mm.